Nyhet! Quinny Zapp Xtra – ny, vendbar Zapp med liggestilling!

Etterlengtet videreutvikling av den populære trillen Quinny Zapp!

Quinny lanserer nå en ny variant av den ekstremt populære trillen Zapp, for mange også kjent som den trillen i verden som blir minst sammenlagt. Zapp er en ofte valgt trille blant småbarnsforeldre, men det som har vært etterlyst blant flere, er muligheten til å snu barnet mot seg, samt å kunne legge vognryggen ned slik at barnet kan sove i vognen. Quinny gir nå foreldrene hva de ønsker, og lanserer i disse dager Quinny Zapp Xtra – en vendbar trille som kan brukes fra fødselen av.

Spesifikasjoner:

  • passer fra fødselen av
  • forovervendt: 3 posisjoner på setet, inkludert full liggestilling bakovervendt: 2 posisjoner på setet, inkludert full liggestilling
  • legges sammen i to deler
  • justerbart fotbrett
  • polstrede seler
  • handlekurv, regntrekk og adapter til Maxi Cosi cabriofix er inkludert

Quinny Zapp Xtra fåes kjøpt enten som en hel trille, eller man kan kjøpe bare selve sittedelen – denne passer eldre modeller av Quinny Zapp. Så dersom du allerede er eier av en Quinny Zapp, kan du ved å anskaffe Zapp Xtra-setet, enkelt oppgradere din Zapp til en Zapp Xtra.

Zapp Xtra er tilgjengelig for forhåndsbestilling fra flere amerikanske nettbutikker, som forventer levering i løpet av august 2010. I USA vil man som i dag kunne velge mellom Zapp med 3 eller 4 hjul også for nye Zapp Xtra, mens for andre markeder, inkludert det norske, vil Zapp Xtra ha kun 3 hjul som «gamle» Zapp.
Nye Zapp Xtra vil være tilgjengelig i Norge fra slutten av oktober 2010.
Klikk på bildene for større utgaver.
Del dette!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest