Tøybleie nettbutikk

Ute etter billige, miljøvennlige tøybleier, som ikke bare sparer deg for penger men også er bra for barnet? Vi har sjekket saken for deg og testet tøybleier fra tøybleier.no.

Hva er tøybleier?

Tøybleier er bleier som kan brukes om igjen, og om igjen, noe som gjør dette til et miljøvennlig alternativ. Med robuste tøybleier, i høy kvalitet, kan du bruke tøybleier på flere barn og mange velger å selge de brukte tøybleiene når det ikke er behov for dem lengre. Tøybleier er lett å kjenne igjen, fordi det er ofte ulike mønstre og farger, som du ikke ser på til engangsbleier, og tøybleier fremstår også som om de tåler mer – noe de for så vidt også gjør.

Tøybleier.no – en spesialist innen tøybleier

Tøybleier.no selger et eget merke av AiO tøybleier, og vi fikk sjansen til å teste de ut før de kom på markedet. Typen vi har testet her, er Ultratynne AiO Tøybleier (link til produktet). AiO er engelsk for “All-in-One» og er en type tøybleie hvor både skall og innlegg er sydd sammen. Dette gjør at du kan benytte bleien som en engangsbleie, fordi du trenger bare å hive fram den sammensydde bleien, uten noe videre med det, og det vil nok mange travle småbarnsforeldre sette stor pris på!

Bleiene kommer i en delikat innpakning ( som for øvrig også kan brukes som våtpose på farten). Dette er sånn vi fikk bleien tilsendt i en pakke. Det ser innbydende ut fra første stund – vi gleder oss til se hva som er inni.

Her er Ultratynn AiO Tøybleier i all sin prakt. Når vi merker på materialene så skjønner vi med en gang, at dette er kvalitet. Absolutt i beste, ypperste klasse og vi kan ikke vente med å se hva som gjemmer seg i de innerste lagene.

Sjekk dette! De lyver ikke, dette er jammen meg ultratynne tøybleier. De innsydde innleggene er laget av bambus og microfleece. Bambus har god sugeevne og føles mykt for barnet og microfleece er til å suge væske.

Sjekk denne kvaliteten da! Her er det virkelig ikke spart på kruttet! Nederst i bildet ser du også sperrekanten, som er utrolig elastisk, og som vil holde seg tett mot låret til barnet.

Stilig logo og stilige farger! Vi vil ha mer…

Godt oppsummert er dette en kvalitetsbleie vi ikke har sett maken til lenge. Vi sjekket også sugeevnen og brukte 300 ml i forsøket. Bleien suger bra, men babyer som tisser mye skal nok med fordel ha ekstra innlegg. For alle større barn er denne bleien et must. Vi sjekket også tørketid, og den tørket ferdig samme dag.

Vi kan trygt anbefale denne tøybleien videre til våre lesere. Sjekk på nettsidene til tøybleier.no og se hele produktutvalget – det er mye spennende og nytt for oss tøybleieelskere 🙂

Del dette!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Legg til kommentar