Thermos ™ – et alternativ til vannflasken

Thermos ™ produserer høykvalitets thermoser til både voksne og barn, og er et godt alternativ til den tradisjonelle drikkeflasken av plast eller aliminuim. De fleste foreldre kan nikke gjenkjennede til problematikken med at babyer og småbarn har en tendens til å kaste og rotere det de drikker av i alle mulige himmelretninger. Slikt blir det søl av, og søl kan det også bli om flasken velter i for eksempel stellevesken. Thermos ™ har funnet en løsning på dette, og samtidig produsert en thermos som holder drikken varm eller kald slik at den både blir behagelig å drikke og man unngår bakterieoppvekst grunnet for lav eller høy temperatur.

Alle drikkeflaskene fra Thermos ™ er produsert i TherMax® double wall vacuum insulation, og kan holde drikken kald i inntil 12 timer.

Thermos ™ til barn :

  • har utskiftbare deler slik at den «vokser med barnet»
  • kan vaskes i oppvaskmaskin
  • er fri for BPA
  • er lekkasjefrie
  • er i rustfritt og uknuselig stål

I tillegg til drikkeflasker og thermoser for barn og baby – Foogo- , produserer Thermos ™ også thermoser til voksne, og andre thermo-produkter som for eksempel oppbevaringsbokser til mat, drikkekopper og serveringskanner med samme kvaliteter som thermosene.

Om du ønsker et BPA-fritt og varig alternativ til drikkeflaske til barnet eller deg selv, eller kanskje en måte å oppbevare varme måltider på, kan Thermos ™ være verdt å vurdere. Les mer på hjemmesiden deres, eller kjøp Thermos ™ hos for eksempel Joggermom.

Del dette!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest