Farlige bæreseler fra Infantino tilbakekalles

Produsenten Infantino tilbakekaller bæreselen Ifantino Sling Rider og Infantino Wendy Bellissimo. Tilbakekallelsen gjelder alle bæreseler solgt fra 2003 fram til mars 2010. Tilbakekallelsen skjer på grunn av risiko for kvelning.

3 babyer kvalt

I 2009 ble det innrapportert 3 babyer i alderen 1 uke til 3 måneder som døde av kvelning som følge av bruk av disse bæreslyngene, og foreldre som har slyngene bes slutte å bruke dem umiddelbart, melder produsenten. Kvelningsfaren skjer da babyen i slyngen kan bli liggende med munnen mot brystet, og får så mye stoff mot munnen at det langsomt kveles uten å ha mulighet til å klare å gråte etter hjelp.

Du som har en slik bæresele fra Infantino, kan du klikke her for mer informasjon om hvordan du får et trygt erstatningsprodukt vederlagtsfritt.

Del dette!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest