Vinn stelleveske fra Ju-Ju-Be!

Del ditt beste kjøp og delta i trekningen av en Ju-Ju-Be Be all stelleveske!

Har du et favorittprodukt til barnet ditt? Et spesielt praktisk, nyttig eller fint  produkt som du har eller har hatt spesielt god nytte av til babyer og/eller små og store barn, eller som gravid? Del ditt tips med andre av Shoppemammas lesere, og delta samtidig i trekningen av en Be All stelleveske fra Ju-Ju-Be! Ditt tips begrunner du kort med hvorfor den valgte tingen, stelleproduktet, klesplagget eller «duppedingsen» er ditt beste kjøp. Tipsene blir samlet i en egen artikkel her på Shoppemamma.com. (Ingen fulle navn eller epostadresser vil bli publisert offentlig).

Ju-Ju-Be Be All er vesken som har alt du måtte ha behov for i en stelleveske. Den har mange innvendige og utvendige rom, stellematte, egen «mammalomme», er enkel å rengjøre og har en rekke praktiske og gjennomtenkte løsninger.Veskene fra Ju-Ju-Be er så populære at de har fått sitt eget nettsamfunn, «The Pink Room»!  For å delta i trekningen, fortell oss også hvilken av Be All fargevariantene du ønsker å vinne om du blir trukket ut. Noen er vist på bildet nedenfor -ellers finner du utvalget på Ju-Ju-Be sin hjemmeside. Med i premien er et par Be Connected vognkroker til å henge vesken på barnevognen med. Premien har en verdi på kroner 1095,-

Vinneren trekkes den 01.juni 2010. Ett svar pr deltaker.

svarskjema for ditt beste kjøp følger under bildene

Oops! We could not locate your form.

Del dette!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest