Bumbleride Movement edition – nyheten som tåler ethvert klima

På jakt etter en barnevogn som tåler et tøft klima?

Da kan Bumbleride Movement edition være verdt en nærmere kikk. Denne nyheten fra Bumbleride er nemlig designet med hovedformål å tåle ethvert klima. Movement Edition er en ny variant av Indie, og er en sporty trehjuling. Stoffet på Movement edition er vannavvisende, og i kalesjen finner vi stoff med solfaktor 45.  Movement edition kommer i to fargekombinasjoner. Denne trehulingen er designet for bruk både i terreng og storby, og har solide lufthjul, full liggestilling og lettvekts aliminiumsunderstell.

Bumbleride selges for øyeblikket ikke i Norge, men kan enkelt kjøpes hos utenlandske nettbutikker som for eksempel Joggermom.  Movement Edition er tilgjengelig fra våren 2011. Besøk Bumbleride sin hjemmeside.


Del dette!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest