Slik handler du smartere på nettet

Netthandling er utrolig populært, og det kan fort bli en dyr affære med det enorme utvalget og all reklamen som forsøker å fange oppmerksomheten din hvor du enn går. Det er heldigvis noen måter å gjøre handlingen billigere på, du kan rett og slett gjøre noen skikkelige kupp ved å følge disse tipsene.

Velkomsttilbud og -bonuser

Du har kanskje noen favorittbutikker på nett som du alltid bruker, og sjekker sjelden ut andre alternativer. Det er alltid trygt og fint med butikker og merker man kjenner godt til, men det kan også føre til at du går glipp av gode tilbud og produkter du ikke visste du trengte i livet ditt. Noe av de beste med å utforske nye nettbutikker og underholdningssider på nett er at de aller fleste lokker med velkomsttilbud og -bonuser. Det er mange nettsider som hjelper deg med å finne disse kuppene, blant annet Bonus.no som samler nettsider for spilling og underholdning med gode velkomsttilbud og -bonuser. Dersom du er mer interessert i produkter som klær og sko, har for eksempel Aftenposten.no samlet noen gode rabattkoder for deg. Bedriftene får nye kunder, og du får gode tilbud. Vinn-vinn!

Bilde fra Unsplash

Lojalitetspoeng og kundeklubber

Selv om nytt noen ganger er bedre, kan det i mange tilfeller også lønne seg å være lojal mot favorittbutikkene sine. De fleste nettbutikker tilbyr nemlig lojalitetspoeng, bonuspoeng og kundeklubber, hvor du kan få ekstra lønnsomme tilbud og goder ved å være en trofast kunde. Noen ganger er det tilstrekkelig å være medlem av kundeklubben for å motta lukrative tilbud, men de fleste gir deg også mulighet til å spare opp poeng som kan brukes mot enda bedre tilbud og fordeler.

Influencere på sosiale medier

Influencere, eller påvirkere som de også kalles, er drømmen for bedrifter som ønsker å nå ut til et størst mulig publikum. Det er blitt en stor business, med for eksempel UnitedInfluencers.no som jobber med å skape best mulig relasjoner mellom bedrifter, influencere og forbrukere. Influencere er rett og slett perfekte reklameplakater for alt fra klær og sminke til ferieturer. Enten du liker å følge disse influencerne eller ei, kan det lønne seg å kikke innom dem regelmessig, da de ofte får gode rabattkoder fra annonsørene som de får dele med følgerne sine. Enten du er på utkikk etter billig tannbleking eller noe nytt til hjemmet fra Europris, er det nesten garantert en influencer der ute med en eksklusiv rabattkode tilgjengelig.

Bilde fra Unsplash

Salg

Nå er det for så vidt salg året rundt overalt, men på visse tider av året er salgene som regel større og bedre. Vi snakker selvfølgelig om salg som Black Friday, romjulssalg og nyttårssalg, men det pleier også å være noen gode tilbud rundt skolestart og ikke minst sesongsluttsalg. Spesielt klesbutikker ønsker å gjøre rom for nye varer mot slutten av sesongen, så det lønne seg å kikke innom favorittbutikkene når for eksempel vinterjakkene må ryddes bort for å gi plass til bikinier, badeshortser og T-skjorter.

Cashback

Noe flere personer burde benytte seg mer av er cashback, som rett og slett betyr  «penger tilbake». Du kan få cashback på ulike måter, for eksempel butikker som har avtaler med banken din. Hver gang du handler i en butikk med kortet fra denne banken får du penger tilbake på konto. I motsetning til bonuspoeng eller lojalitetspoeng er man ikke låst til å bruke de oppsparte poengene eller pengene i utvalgte butikker.

Med dissene tipsene i bakhodet er det bare å sette i gang med å fylle opp sommergarderoben med gode kupp.

Del dette!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Legg til kommentar