Sandra Lyng debuterer som barnebokforfatter

3. juni lanseres de to første bøkene i en ny serie om enhjørningen Corny. Artist Sandra Lyng debuterer som forfatter med denne bildebokserien, som handler om en liten enhjørning med følelsene utenpå kroppen. Førstkommende fredag, fire dager før bøkene lanseres, slipper hun tre barnelåter med Corny som tema. «Her kommer Corny», «Gratulerer med dagen, Corny» og «God natt, Corny».

«Jeg er vokst opp i et samfunn der jenter går i rosa, gutter i blått. Jenter skal like dukker, gutter skal like biler. Jenter burde ikke være sinte og rampete, gutter bør ikke gråte eller vise svakhet. Det er en helt annen mentalitet enn jeg vil lære min sønn. Etter mange år i terapi har jeg lært at det er sunt å snakke om følelser, og at det kan få store konsekvenser om man holder sinne og tristhet inni seg. Så kom jeg på idéen, hva med å skrive en barnebok om en enhjørning som viser det helt motsatte av det vi er vant til, og faktisk tørre å snakke om følelser. Sånn ble Corny til. Gyldendal hadde troa, Universal ville gi ut barnemusikken og Cathrine Sandmæl tegnet Corny akkurat slik den så ut i hodet mitt. Jeg ville også nå ut på flere måter så derfor blir det musikk, videoer, lydbok og kanskje etterhvert, en tegnebok om enhjørningen Corny.
Sandra Lyng

Sandra Lyng er en av Norges mest kjente artister. Det norske folk ble først kjent med Sandra gjennom deltakelsen i Idol i 2004, hvor hun kom på fjerde plass. Samme år kom hitlåten «Sommerflørt», og debutalbumet «Døgnvill» kom i 2005. Sandra har en rekke hitlåter på samvittigheten, deriblant «Play My Drum», «Night after Night» og «Moonrise». Hun er også programleder for de populære podcastene «Smelt På Tjukka» og «Podepodden», hvor Sandra møter kjente personer og eksperter for å snakke om problemstillinger rundt fødsel, barn og foreldre. 

Nå entrer hun barnas verden, og introduserer oss med dette til enhjørningen Corny som har følelsene utenpå kroppen. Corny har sitt eget univers med bøker, musikk og YouTube-kanal.

Del dette!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Legg til kommentar