3 motetrender for våren 2021

Nå er våren her, og da er det tid for veldig mange av oss å pakke vekk vintergarderoben vår, og finne frem mer vårlige og sommerlige klær. For våren er en periode hvor solen titter mer frem enn hva den har gjort tidligere. Da er det tid for å komme seg mer ut, sitte i solveggen og for mange betyr det også en oppgradering av garderoben.

Mote og trender forandrer seg stort sett sesong etter sesong. Noen trender går, andre består – forandring gleder og nytt fryder. For mange kan det være vanskelig å holde følge, mens andre følger ivrig med på moteuker og catwalken. Hva er egentlig de nyeste motetrendene for våren 2021? Hva er det man skal gå etter for å gjøre garderoben sin mer moteriktig? Vi gir deg tipsene i denne artikkelen, og samtidig tipser vi også om vår-rabatter hos Nelly, som kan gjøre oppgraderingen litt mer økonomisk. 

Bærekraftig og langvarig mote

Noe vi forbrukere de siste årene har blitt mer og mer oppmerksomme på er bærekraftig mote. Det er nemlig ikke lenger sånn at vi alle sammen ønsker å skifte ut hele garderoben sesong etter sesong bare for å følge med på de siste trendene. Dette er også noe motehusene nå har begynt å fokusere på, og det gjenspeiles i årets trender

Neonfarger og syntetiske tekstiler har blitt byttet ut med nøytrale farger og kvalitetsmaterialer som varer. På den måten vil plaggene være mer tidløse, noe som er godt for både lommeboken og miljøet i tiden fremover

Komfortabel mote

En annen ting som er tydelig i årets motebilde, er at vi har vært mye hjemme det siste året. Riktig mye av garderoben vår har handlet om joggebukser og tights, men årets trender viser en kombinasjon av komfort og det å se bra ut. Derfor kan man tydelig se i vårens trender at løse bukser, komfortable materialer, sweatshirts og myke collegegensere preger motebildet i sesongen som kommer. 

Vi ønsker å pynte oss

Selv om store deler av 2020 ble tilbrakt i komfortable klær, og dette er noe som fortsetter gjennom våren 2021 også, så bærer også de nyeste trendene preg av at vi ønsker å pynte oss litt igjen. Du kan derfor tydelig se at årets motetrender legger vekt på en kombinasjon av komfort og det å bruke tilbehør og smådetaljer til å pynte oss opp litt mer. 

Med andre ord, våren 2021 er preget av trender og et motebilde som gjenspeiles i dagens hverdag. Vi skal være komfortable, og garderoben vår skal bestå av tidsløse klær som varer lenge.

Del dette!Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on Pinterest

Legg til kommentar