Til mitt barnebarn – en personlig utfyllingsbok til ditt barn

“Jeg husker en hel del om morfar. Men jeg vet ingenting om hva han drømte om som ung eller hvilken matrett han likte best. Ingen erfaringer burde gå tapt. Det var det som inspirerte meg til å begynne på en selvbiografi til å fylle ut for de som har barnebarn”, sier Terese Öman. Nå er utfyllingsboken “Til mitt barnebarn” her.

Terese Øman

Terese Öman er illustratør og designer utdannet på Beckman designhögskola. «Til mitt barnebarn» er hennes fjerde bok på originalspråket svensk og den andre som har blitt oversatt til norsk. Den første boken “Den beste boken om meg” fra 2010 er allerede inne på i sitt andre opplag. Bøkene gis ut av det lille forlaget Fill & Tell.

En gave til barn og barnebarn

«Til mitt barnebarn» skrives av barnets besteforeldre som forteller om sine liv. Dette blir dermed en unik og personlig gave til barn og barnebarn, og boken kan sikkert bli til  et slektsklenodie på sikt. «For hvem vil ikke vite mer om sine foreldres foreldre og ta del av deres erfaringer, drømmer og minner?«, sier Terese Öman

Inspirasjon til å fortelle

«Til mitt barnebarn skal inspirere og være en støtte når du skriver«, fortsetter Terese. Form- og billedspråket er friskt og moderne med en sterk følelse av varighet. Det er god plass til å skrive og smarte tekster som gir tips og råd på veien.

Eksempler på innholdet i boken:

  • Min slekt – Hva er verdt å vite om slekten? Skriv litt om mormor, morfar, farmor, farfar, fettere, kusiner eller andre slektninger.
  • Tenårene – Hva ble du inspirert av? Fortell om fritidsinteresser, venner og kjærester.
  • I min verden – De viktigste hendelser i verden og hjemme slik de ble opplevd.
  • Spiralinnbundet album med soft cover
  • 50 sider tykt papir
  • To plastlommer til oppbevaring av f.eks tegninger

Besøk Fill & Tell

[facebook_ilike]