Rykende ferske høstnyheter fra Ju ju be!
Disse stelleveskene er en av mine Topp 10 favoritter all time.
De er superfunksjonelle, lette å holde rene, har veldig mange bruksområder og ikke minst; de er veldig fine å se på. Her ser vi høstens nye farger/mønstre!

«Champagne bubbles» -mønsteret, som er det på det første bildet, er meget lekkert! Jeg har tidligere bestilt mine vesker fra Little Dudes and Divas -en nettbutikk som forøvrig har et meget stort utvalg i stellevesker; anbefales.

Ellers fører blant annet Kenguruloftet Ju ju be- høstnyhetene er dog ikke på plass der, noterer jeg meg.
«Leopard»-mønsterne er limited editions, så de som kunne tenke seg en stelleveske med slikt mønster, bør være kjappe på labben, for av erfaring vet jeg at disse utgavene kan forsvinne fort ut av butikkene.